17 nov. 2006

Glöggpremiär

Enligt Blossa är det glöggpremiär idag! För att fira detta bjuder de på en rabatt som man kan hämta här. Det går även att hitta en del recept på glöggtilltugg som Årets kock 2004, Marcus Aujalay har tagit fram.

Tips på glöggtilltugg går det även att hitta hos Annas pepparkakor. Getost, aprikoser, hasselnötter och honung på en fullkornspepparkaka låter ju inte helt fel...

Bild lånad från Blossa.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar blogg! Jag håller på att längta ihjäl mig till jul, men att pyssla me mina julkort(tyvärr istället för att plugga) och följa er blogg, gör väntan lite mer uthärdlig. Tänkte faktiskt börja med glöggen nu i helgen finns ju inget mer värmande då man längtar efter julen. Blossa brukar ju komma ut med en ny glöggsmak varje år, vet ni vilken det blir i år?

sofie sa...

Så kul att du gillar den!! Är också inne i en pluggsvacka....mycket roligare att leta julgrejer på nätet :)

Blossas glögg är i år smaksatt med lingon och enbär - låter gott tycker jag! Dessutom är flaskan som vanligt väldigt snygg!
http://www.blossa.se/blossa06.asp